Rendezvények

Szervezetünk az évek folyamán különböző rendezvényeket és tevékenységeket bonyolított le és bonyolít napjainkban is. Ezek célja a tagjaink segítése és olyan programok szervezése, ahol együtt lehetnek sorstársaikkal és eltölthetnek egy kis időt a mindennapi gondok nélkül.

Sportnap

Már hagyománynak számítható sportnapot rendeztünk 2008 augusztusában, hiszen 2003-tól folyamatosan került megrendezésre. A 100 résztvevő, melynek nagy része mozgássérült személy volt, változatos sportágakban mérhette össze erejét és ügyességét. A résztvevők szállítása és étkezése is biztosítva volt az esemény alkalmavál.

Halászverseny

Szintén hagyománynak számítható halászversenyt rendeztünk 2008 augusztusában, hiszen ez a rendezvény is már ötödik alkalommal rendeződött meg. A 80 résztvevő többé-kevésbé sikeres eredményt ért el. A várva-várt halászlé krumpligulyás formájában került tálalásra, de a fogások a legnagyobbak voltak az eddig megrendezett versenyek közül.

Nyíltnap

A figyelemkeltő kampány fontos lépése volt a nyíltnap, melynek célja a közintézmenyek akadálymentesítése és a társadalom figyelmének felhívása a mozgáskorlátozott személyek helyzetére. Ez alkalommal a város vezető személyiségei és egyházi képviselők tolószékkel probáltak mindennapi problémákat megoldani (hivatalos akták űgyintézése, számlák fizetése, egészségűgyi vizsgálatok végzése)